pic3.jpg

CRM-Ratkaisut

CRM-konsepti on ratkaisu sinulle, joka etsit yhtenäistä ja asiakaskeskeistä liiketoimintajärjestelmää yrityksesi jokapäiväisen toiminnan ja johtamisen tueksi. Autamme läpivalaisemaan myyntiprosessit, tarjoamme työkalut markkinointiin, automatisoimme tietokantojen ylläpidon ja tarjoamme 360 asteen näkymän asiakkaistasi. Konsulttimme auttavat sinua mallintamaan asiakastyöhön liittyvät prosessit ja rakentavat näitä tukevan järjestelmäkokonaisuuden, jonka keskiössä on ASIAKAS.

Alma Talent CRM:llä on yli 20 vuoden kokemus asiakastiedon hallinnasta ja sitä tukevien ratkaisujen toteuttamisesta. Edustamamme CRM-service -teknologia on täysin kotimainen järjestelmä asiakastietojen hallintaan ja johtamiseen. SaaS-ratkaisuna (Software as a Service) järjestelmä mahdollistaa nopean käyttöönoton ja kulkee organisaatiosi mukana siellä missä liikuttekin. CRM-järjestelmän avoimet rajapinnat mahdollistavat helpon integraation yrityksesi muihin järjestelmiin, jolloin saat 360 asteen näkyvyyden asiakkaistasi.

Olemme kehittäneet avuksesi tietohuoltoratkaisun auttamaan asiakastietojen ylläpidossa. Tiedämme miten haastavaa asiakastietojen hallinta ja ajantasaisuuden varmistaminen voi olla ja tahdommekin helpottaa työtäsi. Tietohuolto-palvelumme automatisoi rekisteripäivitykset yrityksen CRM-järjestelmään. Voit luottaa siihen, että asiakastietosi ovat aina ajan tasalla. Tietokanta-asiantuntijamme auttavat sinua tietotarpeen määrittelyssä ja uuden asiakaspotentiaalin löytämisessä. Käytössämme olevasta Päättäjät ja vaikuttajat -tietokannasta löytyy lähes 90 eri vastuualuetta sekä valtava määrä yritysten ja toimipaikkojen taustatietoja, joita voit hyödyntää liiketoimintasi suuntaamisessa.