pic1.jpg

CRM-konsepti luo kilpailuetua

CRM-konsepti on ratkaisu sinulle, joka etsit yhtenäistä ja asiakaskeskeistä liiketoimintajärjestelmää yrityksesi jokapäiväisen toiminnan ja johtamisen tueksi. Autamme läpivalaisemaan myyntiprosessit, tarjoamme työkalut markkinointiin, automatisoimme tietokantojen ylläpidon ja tarjoamme 360 asteen näkymän asiakkaistasi. Konsulttimme auttavat sinua mallintamaan asiakastyöhön liittyvät prosessit ja rakentavat näitä tukevan järjestelmäkokonaisuuden, jonka keskiössä on ASIAKAS.

Automatisoitu asiakastietojen ylläpito

CRM-konseptissamme on ratkaistu tietokantojen ylläpidon ongelmat Tietohuolto-palvelullamme. Olemme integroineet Kauppalehden Päättäjät ja vaikuttajat -tietokannan osaksi teknologiaamme. Sen ansiosta asiakastietosi päivitetään kerran yössä ja saat käyttöösi paljon arvokasta taustatietoa asiakkaistasi.

Integroitu markkinointi ja myynti

Enää et tarvitse irrallisia markkinoinnin työkaluja, sillä olemme tuoneet markkinoinninjärjestelmät osaksi CRM-ratkaisuamme. Saat tiedon asiakkaasi saapuessa verkkosivustollesi, käytät kaikkea asiakkaistasi keräämää tietoa segmentoinnissa ja mittaat tuloksia kampanjasta kauppaan.

Johda tiedolla

CRM-konseptimme tarjoaa mahdollisuuden johtaa organisaatiota TIEDOLLA. Sen avulla keräät hiljaisen tiedon, yhdistät eri järjestelmissä olevan tiedon, analysoit sitä ja jaat eteenpäin. Lähes kaikkea järjestelmään kerättyä tietoa voi käyttää suodatuskriteerinä. CRM-konseptimme tarjoaa itsessään monipuoliset analyysit ja näitä voit täydentää QlikView Business Intelligence -järjestelmällä, johon olemme rakentaneet valmiin integraation.

Liittyvät artikkelit

Mikä CRM-järjestelmäprojektien ansaintalogiikassa mättää?

Mikä CRM-järjestelmäprojektien ansaintalogiikassa mättää?

Olet ehkä kuullut tai pahimmassa tapauksessa kokenut itse, kuinka yrityksesi on tehnyt erinomaisen päätöksen hankkia CRM-järjestelmä, mutta lopputulos on kuin lässähtänyt kakku, käyttökelvoton ja keskeneräinen.

Miksi Alma Media myy CRM-järjestelmiä?

Miksi Alma Media myy CRM-järjestelmiä?

Tiesitkö, että Alma Media on myös varteenotettava CRM-toimittaja?

CRM retargetointi - laitetaan data töihin! Osa 2/2

CRM retargetointi - laitetaan data töihin! Osa 2/2

Tämä on toinen osa CRM-retargetointiin keskittyvää blogikirjoitustani. Avasin ensimmäisessä osassa CRM-retargetoinnin perusperiaatteita ja tässä toisessa osassa tarkoitukseni on antaa muutama konkreettinen esimerkki, miten CRM-retargetointia voidaan hyödyntää markkinoinnissa.

Sovi tapaaminen

  • Myynnin kuva 2: Myynnin kuva 2
  • Myynnin kontakti 2: Timo Hyvönen
    Liiketoimintajohtaja
    050 587 4070
    Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.