pic2.jpg

Tietohuolto pitää asiakastiedot ajantasalla

Olemme kehittäneet avuksesi tietohuoltoratkaisun auttamaan asiakastietojen ylläpidossa. Tiedämme miten haastavaa asiakastietojen hallinta ja ajantasaisuuden varmistaminen voi olla ja tahdommekin helpottaa työtäsi. Tietohuolto-palvelumme automatisoi rekisteripäivitykset yrityksen CRM-järjestelmään. Voit luottaa siihen, että asiakastietosi ovat aina ajan tasalla. Tietokanta-asiantuntijamme auttavat sinua tietotarpeen määrittelyssä ja uuden asiakaspotentiaalin löytämisessä. Käytössämme olevasta Päättäjät ja vaikuttajat -tietokannasta löytyy lähes 90 eri vastuualuetta sekä valtava määrä yritysten ja toimipaikkojen taustatietoja, joita voit hyödyntää liiketoimintasi suuntaamisessa.

Ensipäivitys

Ensipäivitys ajantasaistaa yrityksesi nykyisen asiakasrekisterin. Samalla voit tuoda asiakastietojen yhteyteen puuttuvia taustatietoja esim. liikevaihdosta, henkilöstömäärästä, it-ratkaisuista sekä yrityksen toiminnasta. Tietokannan ensipäivityksen yhteydessä voidaan lisätä myös uusia päättäjiä valitsemillasi kriteereillä.

Jatkuva ylläpito

Jatkuva ylläpito varmistaa, että yritykselläsi on käytössä aina viimeisin tieto tavoitemarkkinaan kuuluvien organisaatioiden taustoista sekä vastuupäättäjistä. Toimitamme jatkuvan ylläpidon ratkaisuja kaikkiin markkinoilla oleviin CRM-järjestelmiin.

Sovi tapaaminen

 • Myynnin kuva 1: Myynnin kuva 1
 • Myynnin kontakti 1: Tuire Viljanen
  Palvelupäällikkö
  041 534 0054
  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
 • Myynnin kuva 2: Myynnin kuva 2
 • Myynnin kontakti 2: Mervi Hyvönen
  Palveluasiantuntija
  040 512 2330
  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.