pic3.jpg

eStrategia – Mihin digitaalinen markkinointisi tähtää?

eStrategia rakentaa kokonaiskuvan ja toimintasuunnitelman siitä, miten yrityksesi näkyy sähköisissä markkinointikanavissa.

Analyysin pohjalta rakentuu sähköisen viestinnän strategia, joka muokkaa verkkosivuista hakukoneystävälliset ja määrittää, miten systemaattisesti parannetaan näkyvyyttä verkossa.

eStrategia antaa suunnan ja pelisäännöt yrityksesi sähköiselle markkinoinnille. Se auttaa systemaattisesti rakentamaan patjaa, joka erottaa sinut kilpailijoistasi ja parantaa löydettävyyttäsi suhteessa kilpailijoihisi. eStrategian osa-alueet ovat analyysi, suunnitelma ja jalkauttaminen.

Toteuttamissamme eStrategia –kokonaisuuksissa tärkeintä on analyysin kautta tunnistaa nykyinen tilanne suhteessa kilpailijoihin ja löytää näkyvyyttä estävät tekijät. Eräällä asiakkaallamme näkyvyyttä esti kilpailija, joka käytti asiakkaamme tuotenimeä Google-mainonnassa ja web-sivujensa metatiedoissa, kun taas toisella asiakkaalla esteenä oli web-sivuston rakenne, jota hakukoneet eivät hahmottaneet.

Tunnistamalla löydettävyyden esteet rakennamme strategian, jolla erotutaan kilpailijoista, ja tavoitteeseen vievän toimintasuunnitelman. Suunnitelma sisältää verkkosivustolle tehtävät muokkaukset, sisällöntuotanto-osaamisen jalkauttamisen ja muiden sähköisen markkinoinnin kanavien yhdistämisen osaksi kokonaisuutta.

Sovi tapaaminen

  • Myynnin kuva 2: Myynnin kuva 2
  • Myynnin kontakti 2: Tomi Kaitarinne
    Digital Strategist
    040 354 2571
    Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.