pic3.jpg

Hakukoneoptimoinnilla enemmän kävijöitä nettisivuille

Hakukoneoptimointi on tärkeä osa yrityksesi markkinointistrategiaa.

Se varmistaa, että hakukoneet, kuten Google, Bing tai Yandex, tuovat verkkosivuillesi uusia kävijöitä jatkuvana virtana. Tarjoamme yrityksellesi kestävät syväoptimointiratkaisut.

Hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan internetsivujen luonnollisen löydettävyyden parantamista siten, että sivuston rakenne ja sisältö tukevat hakukoneiden käyttämiä hakukriteerejä. Mukauttamalla internetsivujen rakenne, koodi ja sisältö hakukoneiden asettamien pisteytysten mukaan saadaan yrityksesi nettisivut hauissa paremmin näkyviin.

Hakukoneoptimoinnin pohjana on aina analyysi, joka yhdistää web-sivustojen seurantatiedon, yrityksesi tietämyksen markkinoista ja hakukoneiden keräämän tiedon. Jos sivuillasi ei ole vielä kävijäseurantaa, asennamme sen optimoinnin ensimmäisessä vaiheessa.

Edullisinta on toteuttaa hakukoneoptimointi sivujen rakennusvaiheessa, mutta se voidaan tehdä myös olemassa oleville verkkosivuille. Toteuttamamme internetsivut sisältävät aina perusoptimoinnin.

Suosittelemme perusoptimoinnin päälle tehtävää syväoptimointia, jossa koulutamme organisaationne viestintää toteuttavat henkilöt tuottamaan itsenäisesti hakukoneystävällistä sisältöä ja jossa hyödynnämme myös muita sähköisen markkinoinnin kanavia. Syväoptimointi on olennainen osa eStrategiaa.

Sovi tapaaminen

  • Myynnin kuva 2: Myynnin kuva 2
  • Myynnin kontakti 2: Jenna Sirkka
    Content Manager
    050 564 8261
    Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.