pic2.jpg

Sosiaalinen media rakentaa verkostoja ja tavoittaa

Sosiaalinen media tarkoittaa sähköistä yhteisöä, jossa sivustolla kävijät ovat mukana tuottamassa sisältöä.

Asiointi ja ajanvietto on siirtynyt pitkälti verkkoon, miksei siis myös yrityksesi ja markkinointisi tekisi niin? Sosiaalinen media tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia kasvattaa kampanjoidesi tavoittavuutta. Tarkkojen kohdentamismahdollisuuksien avulla sosiaalisen median kanavat tavoittavat juuri oikeat henkilöt ja yhdessä muiden digitaalisen markkinoinnin keinoin yrityksellesi saadaan aikaan digitaalisen markkinoinnin tavoitteita tukeva kampanjakokonaisuus. Hyvin suunniteltu kampanjakokonaisuus, toisiaan tukevat markkinoinnin kanavat ja perinteisen markkinoinnin yhdistäminen monipuoliseen digitaaliseen markkinointiin puolestaan tukee koko markkinointistrategiaasi.

Avoimien yhteisöjen, kuten Facebookin, LinkedInin ja Twitterin rinnalle on syntynyt paljon suljettuja yhteisöjä, joissa on keskitytty tietyn suppean aihepiirin ympärille tai jonka käyttäjinä on pieni rajattu yhteisö, kuten jälleenmyyjät.

Viemme yrityksesi turvallisesti sosiaaliseen mediaan, ja autamme rakentamaan ja aktivoimaan verkoston. Rakennamme myös räätälöityjä sosiaalisen median ratkaisuja, jotka soveltuvat mm. yritysten extranet-verkostoihin.

Sovi tapaaminen

 • Myynnin kuva 1: Myynnin kuva 1
 • Myynnin kontakti 1: Ulla Ristkari
  Digituottaja
  040 172 2665
  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
 • Myynnin kuva 2: Myynnin kuva 2
 • Myynnin kontakti 2: Tomi Kaitarinne
  Digital Strategist
  040 354 2571
  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.